App ontwikkelaar

App Your Service is een gespecialiseerd app ontwikkelaar van hoogwaardige mobiele applicaties. Wij maken apps voor alle besturingssystemen van smartphones en tablets. Door onze kennis, efficiënte werkwijze en ervaring zijn wij in staat om applicaties van hoge kwaliteit te ontwikkelen.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service en een transparante werkwijze. Wij adviseren u dan ook graag om het doel van uw app zo goed mogelijk te bereiken. Door onze ervaring met grote klanten bieden wij u passend advies aan.

Wij nodigen u daarom graag uit voor een afspraak met een van onze accountmanagers voor een vrijblijvende brainstormsessie en offerte. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 77 24 529

Erkend app ontwikkelaar

App Your Service is officieel erkend app ontwikkelaar voor Apple iOS (zowel iPhone en iPad), Android en Windows. Ook nadat uw app is opgeleverd staan wij als full service app development bureau voor u klaar.

U kunt bij ons dus niet alleen terecht voor het laten maken van uw app, ook voor het laten updaten of aanpassen van uw app bent u bij ons aan het juiste adres.

Kosten app ontwikkelen

Dankzij onze ervaring en time-efficiency is het mogelijk om uw app te maken voor een gunstige prijs. De prijs hangt daarbij af van diverse factoren. Welk doel streeft u na? Voor welk besturingssysteem wilt u uw applicatie maken? Welke functies wilt u in de app hebben?

Door contact met ons op te nemen kunnen wij u een indicatie geven over de prijs. Nadat u het contactformulier heeft ingevuld nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Zakelijke markt

Als app ontwikkelaar richten wij ons voornamelijk op de zakelijke markt. Voor diverse multinationals hebben wij apps ontwikkeld. Op dit moment voeren wij voor grote merken zoals Hitachi en SmurfitKappa projecten uit. Wij bieden ons diensten echter ook aan het MKB aan.

Wij beperken ons daarbij niet tot alleen het ontwikkelen van apps. Ook voor het maken van mobiele website en het ontwikkelen van CMS systemen kunt u bij ons terecht. Wij gaan bij deze diensten graag in gesprek met u om u passen advies te geven. Op deze manier proberen wij uw doel zo goed mogelijk te bereiken.

app ontwikkelaar

App developers

Onze accountmanagers werken met een team van interne specialisten op het gebied van programmering, design en marketing. Op deze manier stemmen wij onze werkwijze zo optimaal mogelijk af. Van diverse invalshoeken wordt bekeken hoe de opgeleverde app zo goed mogelijk bij uw doel kan aansluiten.

iOS apps moeten eerst goedgekeurd worden door Apple voordat deze in de App Store terecht komen. Doordat App Your Service als officiële app developer geregistreerd staat bij Apple zijn wij bevoegd om iOS apps te maken en te plaatsen in de App Store.

App ontwikkelaar in Amsterdam

Sinds augustus 2013 zitten wij in ons kantoor aan de Herengracht. In hartje Amsterdam nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek.
In dit gesprek kunnen wij kijken op welke manier we u kunnen helpen.

U kunt ons bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of door ons direct te bellen op 020 77 24 529. Onze locatie is uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken.

Kernwaarden

App Your Service streeft ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat doen we door vooraf duidelijk te maken waar wij voor staan. Wij zijn een ervaren app ontwikkelaar en zijn specialist in mobiele apps. Wij hechten veel waarde aan betrouwbare service. Samen met u gaan wij op zoek naar de juiste oplossing.

Dat bereiken we door onze inhouse en native ontwikkeling. Tot slot zijn wij ook uw strategische partner. Wij denken graag met u mee en geven u waar nodig advies. Uiteindelijk met als doel dat u tevreden bent. Want alleen dan zijn wij ook tevreden.

Neem contact op!

Wij gaan graag in gesprek met u om de voordelen van app ontwikkeling voor uw bedrijf toe te lichten. U kunt ons bellen op 020 77 24 529 of laat uw telefoonnummer hier achter. In dat geval bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bedrijf

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Dit is wat onze klanten zeggen

"“Van het eerste gesprek tot het moment van oplevering een zeer fijne samenwerking. Ik en mijn applicatie stonden centraal. Bovendien een prachtig eindresultaat.”"

− Robin van den Bosch

"“Hoe bied ik de bezoekers van mijn beursstand een hogere mate van interactiviteit met Rhima en onze producten? Met deze vraag is App Your Service aan de slag gegaan en heeft een iPad app ontwikkeld waarmee een oplossing is gerealiseerd. De beurs was een succes.”"

− Gert Jansen

"“App Your Service is een zeer professionele app-bouwer, die door inzet, enthousiasme, kennis en kunde kwalitatief goede apps maakt. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking in het kader van LAS lokaal alarm systeem, dat na 2 weken meer dan 1500 downloads heeft gekregen, zonder enig probleem. Top gedaan !"

− Erik Hamelink