App ontwikkeling

Steeds meer bedrijven ontdekken de mogelijkheden van het inzetten van apps voor hun bedrijfsvoering.
App Your Service heeft deze trend vroeg ontdekt en omschrijft dit met de term appificeren. Door hier al vroeg op in te springen hebben wij een breed portfolio opgebouwd voor veelal zakelijke klanten.

Zakelijke App ontwikkeling: uw type app

Nog belangrijker dan de vraag of u een Android app of iOS app wilt ontwikkelen, is de vraag wat voor type app u wilt ontwikkelen. Diverse typen apps kunnen leiden tot een efficiëntere bedrijfsvoering. Het eerste onderscheid moet daarbij gemaakt worden bij het doel van uw app. Ligt dit intern of extern? Is uw doel bijvoorbeeld het reduceren van uw papierkosten of het aanbieden van een online productcatalogus aan uw klanten? Grofweg maken wij onderscheid tussen deze typen apps:

Interne apps Externe apps
Checklist Contact met klanten
Formulieren app Catalogus (informatievoorziening voor klanten)
Communicatieplatform (intranet) Aanbieden van tools voor klanten
Interne catalogus Sales app
Calculatie

Onze projecten

Onze ontwikkelde apps

5
Catalogus apps
7
Sales apps
4
Interne communicatie apps
Afhankelijk van uw bedrijfsvoering en bijbehorende doelen moet u de keuze maken voor het type app. Doordat wij ons specialiseren in zakelijke app ontwikkeling voeren wij veel gesprekken met bedrijven en adviseren wij in een vroeg stadium. Ook voor uw bedrijf staan wij vanaf het begin klaar. Pas na deze eerste belangrijke keuze kunnen we overgaan tot de keuze voor de juiste platformen en benodigde app functies.

Android app ontwikkelen

Met een Android app bent u verzekerd van een groot marktaandeel. Bovendien kunt u uw app, in tegenstelling tot een iOS app, direct plaatsen in de Play Store. Het is dan ook logisch dat wij in de loop der tijd veel Android apps gemaakt hebben. Een selectie daarvan vindt u in ons portfolio. Ook voor uw bedrijf kan het geschikt zijn om een Android app te laten ontwikkelen.

Wij gaan graag in gesprek met u om deze voordelen aan u uit te leggen. Stuur ons gericht een email of laat op deze pagina uw telefoonnummer achter. Wij bellen u zo snel mogelijk terug!

iOS app ontwikkelen

Wilt u graag met uw app in de App Store terecht komen? Wij hebben voor klanten als Hitachi, SmurfitKappa, VeiligheidsRegio Utrecht en OWA diverse iOS apps ontwikkeld.
Daarbij maken we onderscheid tussen iPhone apps en iPad apps.
In beide gevallen geldt dat wij erkend iOS developer zijn.

Dat betekent dat wij als officiële app ontwikkelaar geregistreerd zijn bij Apple, en bevoegd zijn om uw app te plaatsen in de App Store. Bekijk ons portfolio om te zien welke apps wij al ontwikkeld hebben!

Kosten app ontwikkeling

Een veelgestelde vraag bij app ontwikkeling is de vraag naar de kosten. Er valt echter geen eenduidig antwoord te geven op de vraag hoeveel het kost om een app te ontwikkelen. Net als de kosten voor een huis bouwen afhangt van vele factoren, spelen er ook bij app ontwikkeling veel factoren mee. Voor welk platform ontwikkelt u de app? Welke functies moet de app bevatten?

Door vrijblijvend ons offerteformulier in te vullen krijgen wij een beter beeld van uw idee, en kunnen we een gerichte schatting geven. Uiteraard kunt u ons ook direct bellen.

App Your Service: meer dan app ontwikkeling

Onze core business is het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande smartphone en tablet apps. Daarnaast hebben wij ook de kennis in huis voor het bouwen van CRM systemen, kunnen wij ook uw Google Glass of Smartwatch app ontwikkelen. Ook hebben wij voor diverse klanten hun (mobiele) website gebouwd.

Bent u geïnteresseerd in een van deze diensten? Wij gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op!

Wij gaan graag in gesprek met u om de voordelen van app ontwikkeling voor uw bedrijf toe te lichten. U kunt ons bellen op 020 77 24 529 of laat uw telefoonnummer hier achter. In dat geval bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bedrijf

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Dit is wat onze klanten zeggen

"“Van het eerste gesprek tot het moment van oplevering een zeer fijne samenwerking. Ik en mijn applicatie stonden centraal. Bovendien een prachtig eindresultaat.”"

− Robin van den Bosch

"“Hoe bied ik de bezoekers van mijn beursstand een hogere mate van interactiviteit met Rhima en onze producten? Met deze vraag is App Your Service aan de slag gegaan en heeft een iPad app ontwikkeld waarmee een oplossing is gerealiseerd. De beurs was een succes.”"

− Gert Jansen

"“App Your Service is een zeer professionele app-bouwer, die door inzet, enthousiasme, kennis en kunde kwalitatief goede apps maakt. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking in het kader van LAS lokaal alarm systeem, dat na 2 weken meer dan 1500 downloads heeft gekregen, zonder enig probleem. Top gedaan !"

− Erik Hamelink