Op zoek naar een iOS developer?

Door uw nearshore ontwikkelaars produceert u een iOS app van kwaliteit, voor een bijzonder betaalbare prijs. Uw iOS developer moet een aantrekkelijke prijs en de juiste kwalificaties hebben. App Your Service heeft een groot netwerk en weet de geschikte developer voor uw project of bedrijf te vinden.

App Your Service doet er alles aan om uw nearshore app ontwikkeling probleemloos te laten verlopen. Wij verbinden u met een groot aantal nearshore ontwikkelingstalenten in Oost-Europa, een van de beste bronnen van kwalitatieve ontwikkelaars. U hoeft zich geen zorgen te maken over het organiseren van alle zaken rondom uw nieuwe teamleden. Het enige wat u doet is het aansturen van het team en u richten op uw project. Wij verzorgen de rest.

Waarom werkt dit model voor tientallen bedrijven?

Gratis recruitment
App Your Service zorgt er voor dat u niet langer tijd en geld hoeft te besteden aan het zoeken naar uw iOS app ontwikkelaar. U betaalt alleen nog voor het resultaat van de zoektocht. Wij rekruteren uw iOS developers volledig gratis. U betaalt dus pas op het moment dat u met uw nieuwe medewerkers gaat werken.

Bijna elke taal en expertiseniveau
Wij hebben verschillende programmeurs voor elke mogelijk taal en positie. Of het nu om een PHP programmeur gaat, of een senior iOS programmeur, wij hebben de juiste persoon. Op deze manier hebben we voor elk project geschikte kandidaten. Uit onze talentenpool stellen wij een selectie van kandidaten op waaruit u kan kiezen.

Bij ons selectieproces maken we gebruik van standaard procedures om te zien welke iOS developer het beste bij uw eisen en uw project past.

U richt zich op uw project, niet op het managementwerk
Wij verzorgen alle zaken rondom het team zodat zij effectief kunnen werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van de locatie, het kantoor, het onderhoud hiervan en de tools die nodig zijn om aan de slag te gaan. Daarnaast nemen wij alle juridische kwesties en andere administratieve taken zoals salaris en training op ons. Dit zorgt er voor dat uw project de volledige aandacht van u kan krijgen.

Dit is uw iOS app maker, geen derde partijen
App Your Service bemoeit zich alleen met de nearshore ontwikkelaars op het moment dat ze ondersteund dienen te worden. Verder behoudt u direct contract met uw ontwikkelaars, ze zijn een direct onderdeel van uw bedrijf. Er is geen derde partij betrokken met uw project en het programmeerwerk.

Wilt u meer weten over onze dienst? Vul ons contactformulier in of bel ons direct op 020 77 24 529.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ben op zoek naar een:
 Android programmeur iOS programmeur iPhone programmeur PHP programmeur CMS programmeur Windows Phone programmeur Net programmeur

Opmerkingen