Zoekt u een gespecialiseerde iPhone programmeur?

Apple devices zoals iPhones en iPads hebben een gigantisch groot aantal gebruikers. De hoge kwaliteit apparaten bieden unieke kansen. Het is daarom belangrijk dat u in uw team een Apple app ontwikkelaar heeft.

De meeste apps worden tegenwoordig gratis aangeboden of tegen minimale kosten. Op het moment dat u een applicatie wilt verkopen is het dus een goed idee om te zorgen dat de ontwikkelingskosten zo laag mogelijk liggen om daadwerkelijk winst te maken. App Your Service beschikt over een groot netwerk aan iOS ontwikkelaars en kan u de juiste tijdelijke kandidaat voorstellen.

Hoe vindt u de juiste tijdelijke iPhone of iOS programmeurs?

Samen met u gaan wij op zoek naar een geschikte nearshore iOS programmeur. Ons proces kent een aantal stappen:

Stap 1: De eerste stap die u onderneemt is het maken van een functieomschrijving. Op basis hiervan zoeken wij dan de iOS developer die past bij uw omschrijving. Dit doen we aan de hand van de vele ervaren ontwikkelaars binnen ons netwerk.

Stap 2: De eerste gesprekken en recruitment van de ontwikkelaars voeren wij kosteloos uit.

Stap 3: Het eerste gesprek met de geselecteerde ontwikkelaars regelen wij voor u. Hier spreekt u direct met de ontwikkelaars en kunt u samen met ons beoordelen wie aan uw eisen voldoet.

Stap 4: Om op afstand te werken met uw Apple app ontwikkelaar zorgt App Your Service voor een kantoor op locatie, apparatuur, software tools en alles wat nodig is voor de developer om effectief te werken.

Stap 5: Terwijl u zich bezig houdt met het direct aansturen van uw developer, zorgen wij voor alle administratieve zaken om de medewerker heen, zoals belastingen, verzekeringen en trainingen.

Waarom via App Your Service kiezen en niet zelf iPhone programmeurs inhuren?

Gratis professioneel recruitment
Door het gebrek aan Engelstalige websites in nearshore landen kan het lastig te zijn om te rekruteren. Daarnaast is het op afstand moeilijk om een goed beeld te krijgen van het niveau van een potentiële medewerker, een Skypegesprek geeft toch geen volledig goed beeld.

App Your Service is op de hoogte van het aanbod en niveau van  IT specialisten. U kunt er op vertrouwen dat wij de perfecte kandidaat voor uw vacature vinden.

Geen administratieve complicaties
Met alle moderne technologie is het anno 2014 eenvoudig om te werken met een team op afstand. Er zijn echter zaken die effectiever op locatie geregeld kunnen worden, zoals kantooronderhoud, juridische kwesties en natuurlijk teambuilding. Wij hebben ruime ervaring met het managen van alle professionele zaken rondom uw nearshore medewerkers. U kunt zich daardoor volledig op het team en uw project richten, alle andere zorgen zijn voor ons.

Neem contact op!

Interesse in het inhuren van een programmeur? Of heeft u nog vragen? Laat uw contactgegevens achter in het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ben op zoek naar een:
 Android programmeur iOS programmeur iPhone programmeur PHP programmeur CMS programmeur Windows Phone programmeur Net programmeur

Opmerkingen