Wat kost een app laten maken?

Een vraag die vaak naar voren komt in het app ontwikkelingsproces heeft betrekking op de kosten van een app laten maken. Dit antwoord kan een belangrijke afweging zijn bij het laten maken van een app. Zijn de kosten het waard om een applicatie te laten maken?

Op die vraag valt geen eenduidig antwoord te geven. Een app ontwikkelen is maatwerk en vraagt om een gerichte aanpak.
App Your Service komt graag in gesprek met u om een indicatie te geven voor de kosten van uw app. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons direct op 020 77 24 529.

Maatwerk apps

Er valt geen standaard antwoord te geven op de vraag hoeveel kosten er verbonden zijn aan een app laten maken. Zeker als u voor uw bedrijf een app ontwikkeld is dit maatwerk en vraagt dit om een gerichte aanpak.

Deze vraag valt dan ook het beste te vergelijken met de vraag hoe duur het is om een huis te bouwen. Hoe groot is het huis? Wat voor architect huur je in? Is het een standaardontwerp of iets heel unieks? Komen er nog extra’s in zoals vloerverwarming?

Dergelijke vragen spelen ook bij het ontwikkelen van een app. Een aantal van de belangrijkste vragen is:

  • Wat is het doel van uw app?
  • Voor welk besturingssysteem wilt u een app ontwikkelen?
  • Wilt u een standaard app of een op maat gemaakte app ontwikkelen?
  • Welke functies wilt u in de app?

Wilt u een kostenindicatie voor uw app ontvangen? Of heeft u vragen over onze kosten? Laat uw telefoonnummer hier achter. Wij bellen u graag terug!

Kosten app ontwikkelen

Hoewel het lastig is om vooraf een kostenindicatie te geven, kunnen we wel onze werkwijze en bijbehorende kosten weergeven. Daarbij is het goed om te weten dat wij ons ontwikkelingsproces volgens een vaste opbouw hanteren.

Fase Geschatte kosten
Uitwerken briefing/project €160
Wireframe maken €160
App design €400 – €800 (afhankelijk van het aantal schermen)
Programmeren €1500-20.000 per app

Uiteraard verschillen bovenstaande prijzen per type app. En simpele, statische app met weinig schermen kost natuurlijk minder dan een grote, complexe app. Bij bovengenoemde prijzen moet ook rekening gehouden worden met het projectmanagement. Dit is ongeveer 15% van de totale projectsom. Het projectmanagement omvat alle support en contact van begin tot eind.

Heeft u vragen over onze gehanteerde prijzen of wilt u een gerichte kostenindicatie voor uw app? Laat uw contactgegevens direct achter in onderstaand contactformulier. Wij gaan graag met u in gesprek!

Neem contact op!

Wij gaan graag in gesprek met u om de voordelen van app ontwikkeling voor uw bedrijf toe te lichten. U kunt ons bellen op 020 77 24 529 of laat uw telefoonnummer hier achter. In dat geval bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bedrijf

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Dit is wat onze klanten zeggen

"“Van het eerste gesprek tot het moment van oplevering een zeer fijne samenwerking. Ik en mijn applicatie stonden centraal. Bovendien een prachtig eindresultaat.”"

− Robin van den Bosch

"“Hoe bied ik de bezoekers van mijn beursstand een hogere mate van interactiviteit met Rhima en onze producten? Met deze vraag is App Your Service aan de slag gegaan en heeft een iPad app ontwikkeld waarmee een oplossing is gerealiseerd. De beurs was een succes.”"

− Gert Jansen

"“App Your Service is een zeer professionele app-bouwer, die door inzet, enthousiasme, kennis en kunde kwalitatief goede apps maakt. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking in het kader van LAS lokaal alarm systeem, dat na 2 weken meer dan 1500 downloads heeft gekregen, zonder enig probleem. Top gedaan !"

− Erik Hamelink