Mobiele website laten maken

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. Ook op mobiele apparaten wilt u dat uw bezoekers een optimale ervaring hebben. Door uw eigen mobiele website te laten maken geeft u die ervaring aan uw bezoekers.

App Your Service heeft veel ervaring met het ontwikkelen van mobiele websites. Op deze pagina leggen wij uit wat een web app is, en wat de voor- en nadelen zijn. Uiteraard zijn wij ook bereid om dit persoonlijk aan u uit te leggen. Wij helpen u graag op weg!

Features mobiele website

  • Voor alle besturingssystemen
  • Vereist internet
  • Gelimiteerde mogelijkheden

Wat is een web app?

Een mobiele website, ook wel web app genoemd, is specifiek bedoeld voor smartphones en tablets. Web apps kunnen worden geopend via iedere webbrowser en zijn een aangepaste versie van een bestaande website. Dankzij deze aanpassingen wordt de gebruiksvriendelijkheid van mobiele websites aanzienlijk verhoogd.

Een web app is speciaal aangepast op het kleinere beeldformaat en de lagere snelheid van smartphones. Een web app is daarom veel aantrekkelijker voor smartphone gebruikers dan uw gewone website. Ons advies is dan ook om een mobiele website te laten maken.

Voordelen mobiele website

De belangrijkste voordelen van een mobiele website zijn de korte ontwikkelingstijd en de lage kosten. Een web app ontwikkelen is namelijk een stuk goedkoper dan het ontwikkelen van een app. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid zijn gebruikers geneigd om langer op uw website te blijven. Bovendien voorkomt het irritatie.

  • korte ontwikkelingstijd
  • lage kosten
  • gebruiksvriendelijkheid

Nadelen mobiele website

Er kleeft ook een aantal nadelen aan een web app. Zo is het niet mogelijk om geld te vragen voor het gebruik van web apps. Verder functioneert een mobiele website alleen maar als er een internetverbinding aanwezig is. Tot slot kunnen web apps geen gebruik maken van sommige functies van een smartphone, zoals camera of spraakopname.

  • Geen mogelijkheid om geld voor gebruik te vragen
  • Internetverbinding is vereist
  • Kan geen gebruik maken van smartphone functies

Neem contact op!

Wij gaan graag in gesprek met u om de voordelen van app ontwikkeling voor uw bedrijf toe te lichten. U kunt ons bellen op 020 77 24 529 of laat uw telefoonnummer hier achter. In dat geval bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bedrijf

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Dit is wat onze klanten zeggen

"“Van het eerste gesprek tot het moment van oplevering een zeer fijne samenwerking. Ik en mijn applicatie stonden centraal. Bovendien een prachtig eindresultaat.”"

− Robin van den Bosch

"“Hoe bied ik de bezoekers van mijn beursstand een hogere mate van interactiviteit met Rhima en onze producten? Met deze vraag is App Your Service aan de slag gegaan en heeft een iPad app ontwikkeld waarmee een oplossing is gerealiseerd. De beurs was een succes.”"

− Gert Jansen

"“App Your Service is een zeer professionele app-bouwer, die door inzet, enthousiasme, kennis en kunde kwalitatief goede apps maakt. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking in het kader van LAS lokaal alarm systeem, dat na 2 weken meer dan 1500 downloads heeft gekregen, zonder enig probleem. Top gedaan !"

− Erik Hamelink