Op zoek naar een (freelance) .Net developer?

Er is nog altijd een grote vraag naar professionele en ervaren Microsoft ontwikkelaars. Het kan lastig zijn om zelf een ontwikkelaar te vinden, omdat het moeilijk is om een betrouwbare en voldoende kundige specialist te vinden kost het veel tijd en geld.

Doordat wij een ervaren netwerk aan developers hebben weten wij voor uw bedrijf de juiste .Net ontwikkelaar te vinden. Daarbij kijken we naar de behoeften van uw bedrijf of een specifiek project en koppelen we de meest geschikte specialisten aan.

Inhuren van gespecialiseerde nearshore .NET Programmeurs

Onze ontwikkelaars zijn bedreven in de nieuwste versies van .NET, ASP.NET, C #, C + +, VB.NET, SQL Server, Ajax en XML. Daarnaast hebben de specialisten diepgaande hands-on ervaring met verschillende .Net ontwikkelingsprojecten.

Naast .Net helpen wij u ook met het inhuren van ervaren C ontwikkelaars, wanneer C # van belang is voor uw project. Ook ASP.NET programmeurs vallen binnen onze specialisten. Afhankelijk van wat voor uw project nodig is vinden wij de meest geschikte programmeur.

Waarom uw .NET programmeur door App Your Service laten werven?

  • Senior niveau ontwikkelaars. Ons netwerk van ontwikkelaars bestaat uit ervaren, deskundige programmeurs met een sterk portfolio van eerdere projecten. Onze .NET programmeurs zullen uw project tot een succes maken.
  • Betaalbaarheid en kostenbesparing.  Ons transparante prijsbeleid is berekend op het salaris van de ontwikkelaar en onze maandelijkse vergoeding. Daarnaast wegen nearshore .NET ontwikkelaars veel minder zwaar op uw budget dan lokale ontwikkelaars. Zo kunt u uw ontwikkelingskosten verminderen met wel 60%.
  • Flexibele voorwaarden. Nearshore programmeurs inhuren stelt u in staat uw capaciteit effectief te verhogen of te verlagen. Daarnaast hanteren wij een opzegtermijn van één maand.

Neem contact op!

Interesse in het inhuren van een programmeur? Of heeft u nog vragen? Laat uw contactgegevens achter in het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ben op zoek naar een:
 Android programmeur iOS programmeur iPhone programmeur PHP programmeur CMS programmeur Windows Phone programmeur Net programmeur

Opmerkingen