Programmeur gezocht

Bent u op korte termijn op zoek naar een betaalbare programmeur? App Your Service heeft een uitgebreid netwerk van deskundige ontwikkelaars gespecialiseerd in diverse programmeertalen. Ideaal voor als u op zoek bent naar een tijdelijke, betaalbare programmeur. Als u op zoek bent naar een team van programmeurs selecteren wij voor u de beste kandidaten.

Vervolgens kunt u zelf uit de geselecteerde kandidaten uw team samen stellen. Op deze manier zorgt u samen met ons dat de juiste kandidaat op de juiste plaats zit.Wij hebben o.a. ervaren en betrouwbare programmeurs als het gaat om:

  • Android programmeurs
  • iOS programmeurs
  • iPhone programmeurs
  • PHP programmeurs
  • CMS programmeurs
  • Windows Phone programmeurs
  • .Net programmeurs

Wij nemen uw administratie uit handen

App Your Service zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de administratie. Wij nemen namelijk alle administratieve verantwoordelijkheden rond uw team op ons, zoals belastingen, werklocatie en HRM. Voor u levert dat een zorgeloze samenwerking met uw geselecteerde team op. U kunt zich namelijk volledig richten op het aansturen van het team. Dit zorgt ervoor dat u en uw team volledig op uw project gericht zijn. Wilt u meer weten over onze dienst? Vul ons contactformulier in of bel ons direct op 020 77 24 529.

Neem contact op!

Interesse in het inhuren van een programmeur? Of heeft u nog vragen? Laat uw contactgegevens achter in het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ben op zoek naar een:
 Android programmeur iOS programmeur iPhone programmeur PHP programmeur CMS programmeur Windows Phone programmeur Net programmeur

Opmerkingen