Windows Phone app ontwikkelen

Hoewel Android en iOS de grootste mobiele besturingssystemen zijn is Windows zeker ook een interessante optie. Ziet u een Windows Phone app als toegevoegde waarde voor uw bedrijf? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Windows Phone apps?

App Your Service is goed op de hoogte van de mogelijkheden en helpt u graag bij het laten maken van een Windows Phone app.

Voordelen Windows Phone app ontwikkelen

  • Smartphones, tablets en computers
  • Windows software
  • Toegang tot al je bestanden
  • Unieke mogelijkheden

Windows Phone app maken

Een app voor Windows Phone is in essentie hetzelfde als die van elk ander besturingssysteem.
Door de verschillende soorten toestellen die gebruik maken van Windows Phone kan de resolutie per toestel wel eens verschillen.

Dit betekent dat bij het laten maken van de Windows Phone app rekening gehouden moet worden met de verschillende formaten van de toestellen. Wij zijn goed op de hoogte van die verschillen en geven u hierbij graag advies.

De Windows Phone app is via de App Market te downloaden.

Microsoft

Windows Phone is ontwikkeld door Microsoft om zijn leidende positie in de computer software te vergroten naar smartphones. Met Android en iOS heeft Microsoft echter twee grote concurrenten die het grootste deel van de markt beheersen. Toch is het marktaandeel sinds de introductie van Windows Phone 8 aan het toenemen. Hierdoor wordt het steeds interessanter om Windows Phone apps te maken.

Daarnaast verbindt Windows 8 via Onedrive alle software van computers, tablets en smartphones. Op deze manier kan je altijd en overal bij al je bestanden.

Neem contact op!

Wij gaan graag in gesprek met u om de voordelen van app ontwikkeling voor uw bedrijf toe te lichten. U kunt ons bellen op 020 77 24 529 of laat uw telefoonnummer hier achter. In dat geval bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bedrijf

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Dit is wat onze klanten zeggen

"“Van het eerste gesprek tot het moment van oplevering een zeer fijne samenwerking. Ik en mijn applicatie stonden centraal. Bovendien een prachtig eindresultaat.”"

− Robin van den Bosch

"“Hoe bied ik de bezoekers van mijn beursstand een hogere mate van interactiviteit met Rhima en onze producten? Met deze vraag is App Your Service aan de slag gegaan en heeft een iPad app ontwikkeld waarmee een oplossing is gerealiseerd. De beurs was een succes.”"

− Gert Jansen

"“App Your Service is een zeer professionele app-bouwer, die door inzet, enthousiasme, kennis en kunde kwalitatief goede apps maakt. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking in het kader van LAS lokaal alarm systeem, dat na 2 weken meer dan 1500 downloads heeft gekregen, zonder enig probleem. Top gedaan !"

− Erik Hamelink